Bemutató terem

SINTESI Kft.

1011Budapest Iskola u. 18.

Telefon

+36 -1-202-4447
+36-1-2024647

e-mail

sintesi@t-online.hu

Partnereink

Casalgrande Padana

Az 1960-ban alapított Casalgrande Padana az első gyár Olaszországban, mely a gyártását a porcelángres lapokra összpontosította. Fél évszázados története során olyan nagymértékű fejlődést ért el, hogy nemzetközi szinten abszolút vezető szerepet tudott elfoglalni.
A gyártási- és a tervezési kultúra, mely ebben az ötven évben jellemezte a Casalgrande Padana gyár fejlődési stratégiáját, és a folyamatos kutatásokat egy korrekt egyensúlyt biztosítanak a gazdasági növekedés, a technológiai fejlődés, a környezetvédelem, és a megosztott jólét között.
Az ismeretek, a know-how erőssége és az egyedülálló több mint 50 éves tapasztalat a porcelángres gyártás terén, a több mint ezer alkalmazott, a napi 300.000 m2 legyártott burkolólap, és olyan vezérelvek, mint innováció és minőség mára lehetővé tették, hogy a gyár a világ 90 országában legyen jelen.
A gyár kínálatában többek között olyan, ma már klasszikusnak számító termékek találhatók, mint a Granitogres, a Marte és a Pietre Native családok, melyek piacvezetők és stílusalkotók a saját kategóriájukban, és egyre nagyobb szerepet kap a folyamatos fejlesztések eredményként megszülető Granitoker család is.
A minden kritériumnak megfelelő, többszörös minőségellenőrzési rendszerrel rendelkező, környezetbarát gyártási technológia és a legfrissebb trendeket is figyelembe vevő design valamint a felületek, vastagságok, méretek, kiegészítő elemek széles választéka eredményeként burkolólapjaink kiválóan alkalmasak mind nagy forgalmú terek, közintézmények, mind lakások külső, belső és homlokzati burkolására. Az utóbbi évtizedben szerzett tapasztalok alapján kialakult Padana Piscine rendszer tökéletes, minden igénynek megfelelő megoldást kínál medencék külső és belső burkolatainak elkészítésére, legyenek azok versenymedencék, élményfürdők vagy magánmedencék.

Ceramica Vogue

A Ceramica Vogue fagyálló monocottura lapokat gyárt, melyek alkalmasak fal- és padlóburkolásra bel- és kültéren egyaránt. A gyár 1978-ban kezdte tevékenységét és termékeit azóta is 1200 °C-on gyártja, fehér alapú, monocottura technológiával. Ennek a választásnak is köszönhető a termékek magas fokú technikai és esztétikai tulajdonsága, mely számtalan lehetőséget nyújt a tervezők és belsőépítészek részére.
A széles szín, méret és felület választékot a speciális elemek egész sora egészíti ki, magas szintre emelve a gyár ismertségét Európában és a tengerentúlon. Ma a Ceramica Vogue, az Altaeco csoport tagjaként, évente 2.500.000 m2 burkolólapot gyárt, melyet a világ minden pontjára exportál.
Intelligens építészeti rendszerének köszönhetően a választékot alkotó 8 felülettel megtalálható 167 szín ideális megoldás lakó- és közösségi terek burkolására. Kiegészülve a 32 moduláris mérettel és a kiegészítő elemekkel a kötöttségek nélküli tervezés korábban soha nem látott könnyedséggel alkalmazható.

Ceramica Bardelli

A Ceramica Bardelli színes burkolólapjai a kompozíció szabadságát nyújtja megrendelőinek. A szín, mint anyag, design és fantázia jelenik meg és a felhasználók igényei szerint minden tervezési funkciót kielégít.
A burkolólapok szivárványként töltik el melegséggel a tereket. A Colore&Colore család fényes felületű 36 színe, mely szabadon összehangolható 9 családba sorolható; tökéletes megoldást jelent a falfelületek burkolására és kiegészül a színes padlóburkolatokkal, melyek felülete matt. A választékot további padló illetve falburkolatok teszik teljéssé.
Egyedülálló és szinte végtelen dekorálási lehetőséget biztosítanak a jelen és a múlt legnagyobb designerei által tervezett mintás burkolólapok, melyekkel tovább emelhető a Bardelli termékekkel kialakított helyiségek értéke.

Appiani

Az Appiani gyár olyan magas műszaki, esztétikai és funkcionális tartalommal rendelkező kerámia rendszert kínál, mely főleg a modern építészeti elképzelések megvalósítására alkalmas Termékeik alkalmazhatók medencék, szaunák, wellnesek, sportlétesítmények, kereskedelmi egységek, szállodák, éttermek, lakóépületek és közintézmények burkolására.
A termékek alapjául szolgáló Monopressocottura technológia, a négy, egymással kombinálható felület, hét moduláris méret, melyek közül a legkisebb az 1,2x1,2 cm-es, kül- és beltéri alkalmazás, könnyen tisztítható, medencék burkolására is alkalmas felületek, kiegészítő elemek hosszú sora alkotják a rendszert, melyet tovább bővítenek a standard és egyedi kevert mozaikok, az egyedi vagy standard elképzelések alapján készített képek.

Cerdomus

A Cerdomus gyár több mint negyven éves tapasztalattal rendelkezik a magas minőségű porcelángres lapok gyártásában. A gyár a művészi kerámiák gyártásában nagy hagyománnyal rendelkező Faenzában található és a művészi hatások mindig is jellemzői voltak termékeiknek, lévén a cégalapító maga is híres szobrászművész.
Az évi 6.000.000 m2-es termelés, a minden kontinensen való jelenlét, valamint a termékek olyan főbb jellemzői, mint a természetesség, töredezett hatású szélek, egyedi színek, nagy méretválaszték, OPUS kombináció, anyagában díszített mintalapok, háromdimenziós hatás és az olyan műszaki tulajdonságok, mint a magas égetési hőmérséklet, fagyállósság, savállóság, magas kopásállóság, könnyű tisztántarthatóság és a nagyon hosszú élettartam mára a Cerdomust az egyik vezető olasz burkolólap gyárrá tették.

Ceramgres

Kézműves gyártási technológiájának köszönhetően az olasz Ceramgres egyedi üvegből készült burkolóanyagokat gyárt (padlólap, mozaik és csempe)
Az építészek és designerek körében kedvelt termékkel egyedi igényeket is meg tudnak valósítani, mint logo, kép, mozaik kompozíció és esetenként egyedi méretek.
A különböző sorozatok 59 színárnyalatban és több vastagságban illetve felületben (fényes vagy savmaratott, sima vagy mintázott) kaphatók. A 3,5 mm vastag üveglapokat igény szerint egy 6 mm vastag alátét lemezre kasírozva szállítjuk, míg a 10 mm vastag változat kiegészítő padlóburkolatként is használható.

Ceramica Kings

A Ceramica Kings harminc éve hagyományosan az innováció szinonimája. Intenzív és szenvedélyes tevékenységének eredménye a mai élet minden igényére megfelelő választék, ahol forma, szín és minőség kombinációja kifinomult harmóniában egyesül.
A 35 szín, a matt és fényes felületek, a széles színválasztékban rendelkezésálló kerámiamosdók illetve zuhanytálcák tökéletes megoldást jelentenek mind a modern, mind a klasszikus enteriőrt kedvelő felhasználóknak.